Jordvarme fra DVI og Vølund

Vi er specialiseret i at installere jordvarme til både familiehuse og industrielle bygninger. Jordvarme er en miljørigtig opvarmningsform, som opstår ved brug af en plastslange og en varmepumpe.

Jordvarme i Viborg, Randers, Hobro og omegn

Går du med tanker om at få installeret jordvarme?

Hos OJ PLUSVARME ApS er vi specialiseret i at installere jordvarme til både familiehuse og industrielle bygninger. Vi tilbyder jordvarmeløsninger fra førende mærker som Vølund, DVI, Mitsubishi og Vaillant af forskellige kvaliteter, så vi kan imødekomme så mange behov som muligt. Vi har mange års erfaring med installation af jordvarme i både private hjem og virksomheder i Viborg, Randers, Hobro og omegn.

Vores erfarne teknikere sørger for at skræddersy en løsning, som passer til dit behov og opfylder dine ønsker. Vi har fokus på kvalitet og kundetilfredshed, og vi arbejder altid målrettet for at sikre, at vores kunder er tilfredse med deres jordvarmeløsning.

Kontakt os og hør mere

Hvad er jordvarme?

Jordvarme er en opvarmningsform, som udnytter den naturlige varme, der er til stede i jorden, og som samtidig er både miljøvenlig og energibesparende. Det er en proces, som sker ved hjælp af en plastslange, der graves ned i jorden, og som optager jordens varme. 

Herefter transporteres varmen til en varmepumpe, som befinder sig inde i bygningen. Varmepumpen omsætter energien fra plastslangen til centralvarme i bygningen, og samtidig kan den også justere temperaturen efter behov. 

Med andre ord, så udnyttes den varme, som naturen allerede har skabt i jorden, og gøres til en bæredygtig og økonomisk løsning på opvarmning.

Jordvarme

F1345 Jordvarme Vølund
F1345 Jordvarme Vølund
F1345 er en jordvarmepumpe til større bolig- & erhvervsinstallationer. F1345 er en ny…
F1255 Jordvarme Vølund
F1255 Jordvarme Vølund
F1255 er en ny generation af varmepumper til opvarmning af boliger, samt brugsvand. Opvarmningen…
F1245 Jordvarme Vølund
F1245 Jordvarme Vølund
1245 er en komplet jordvarmepumpe til opvarmning af en-familiehuse med en 180 liter…
F1155 Jordvarme Vølund
F1155 Jordvarme Vølund
F1155 er en ny generation af varmepumper til opvarmning af boliger, samt brugsvand. Opvarmningen…
F1145 Jordvarme Vølund
F1145 Jordvarme Vølund
Brugervenlig Et unikt, intuitivt kontrolpanel, giver dig mulighed for at indstille et…

Hvorfor bør man vælge jordvarme?

Der er mange gode grunde til at vælge jordvarme som opvarmningsform. Først og fremmest er det en miljørigtig løsning, der ikke udleder CO2. Derudover er jordvarme også energibesparende, da den udnytter den gratis energi, der findes i jorden. 

Det betyder, at du kan spare mange penge på din varmeregning. Endelig er jordvarme også meget nemt at holde, da varmepumpen kræver meget lidt vedligeholdelse.

Der findes forskellige fordele ved at vælge jordvarme såsom:

  • Miljørigtig opvarmningsform: Jordvarme er en miljøvenlig løsning, der ikke udleder CO2 eller andre skadelige stoffer til atmosfæren. Det er en ren og bæredygtig måde at opvarme dit hjem på, som gør en positiv forskel for miljøet.
  • Energibesparende: Jordvarme udnytter den gratis energi, der er gemt i jorden, og kan derfor reducere din varmeregning markant. Det kan også bidrage til at reducere din afhængighed af fossile brændstoffer og gøre dig mere uafhængig af energiforsyningsselskaberne.
  • Nem at holde: En varmepumpe, der er en del af jordvarmesystemet, kræver minimal vedligeholdelse og har en lang levetid. Det betyder, at du ikke behøver at bruge tid eller penge på regelmæssig vedligeholdelse.
  • Højere værdi på din bolig: Jordvarme kan øge værdien af dit hjem, da det er en attraktiv funktion for potentielle købere. Det kan også være en faktor, der kan differentiere dit hjem fra andre på markedet.

Vi tilbyder også luft til vand varmepumper og luft til luft varmepumper

Kontakt os og hør mere om vores jordvarme

Hvad end du har spørgsmål, brug for råd og vejledning, eller blot er interesseret i at få installeret jordvarme i dit hjem, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon 87 27 60 60 eller sende en mail til ole@ojplusvarme.dk. Du er også velkommen til at benytte vores kontaktformular så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.